FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Vozzy Bike & Snow, Debrecen, Bem tér 16. 4026 | Nyitva: Hétfő - Péntek: 10:00 -18:00, Szombat: 9:00 -13:00

Kérdésed van? Írj: info@vozzy.hu

Blog

Merida One-Twenty 700

Merida One-Twenty 700

A Merida One-Twenty 700 egy kiváló választás azok számára, akik egy sokoldalú trail kerékpárt keresnek. A 120 mm-es rugóúttal rendelkező full-suspension modell ideális választás közepesen technikás terepre is. Könnyű alumínium váza és az új geometriája révén agilis, mégis stabil menettulajdonságokat kínál.

A váz stabilitása és geometriája

A Merida One-Twenty 700 váza egy modern trail kerékpárhoz illően van kialakítva, alacsonyabb középrésszel és megnövelt kormányszög-felhajtással rendelkezik, ami növeli a stabilitást nehéz terepen, és jobban manőverezhetővé teszi szűk kanyarokban.

Fékrendszerek a gyakorlatban

A hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak a hatékony és kiszámítható lassulásról minden fékezési körülmény között. A nagyobb féklap méreteinek köszönhetően jobban átveszi a hőt és hatékonyabb hűtést biztosít.

Hajtásinnovációk és hatékonyság

A One-Twenty 700-ban megtalálható a Boost tengelyszélesség, amely növeli a kerék merevségét és lehetővé teszi szélesebb gumiabroncsok használatát. Ezáltal több tapadást és jobb gördülési hatékonyságot nyújt.

Sebességváltó rendszer dinamikája

A kerékpár 1x12 sebességes váltórendszere egyszerűvé és megbízhatóvá teszi a sebességváltást. A nagy áttételtartomány képes kezelni a legmeredekebb emelkedőket és leggyorsabb lejtőket.

A kerékpár teljesítménye terepen

A 29 colos kerekek és a jól méretezett gumiabroncsok kombinációja biztosítja, hogy a One-Twenty 700 kiválóan teljesít változatos terepen, legyen szó gyors single track-ekről vagy technikás lejtőkről.

Technológiai fejlesztések a Merida One-Twenty 700-ban

A kerékpárban számos fejlett technológiai fejlesztést alkalmaztak, így például az integrált kábelvezetést, ami védi a bowdent és esztétikusabbá teszi a kerékpárt.

Kerékpáros közösségek véleménye

A Merida One-Twenty 700 pozitív fogadtatásban részesült a kerékpáros közösségek körében. Sokan dicsérik rugalmasságát és a kiváló ár-érték arányát.

Kinek ajánlott a Merida One-Twenty 700 kerékpár

Ez a modell mindazok számára ajánlott, akik egy megbízható, több terepen is használható full-suspension kerékpárt szeretnének, legyenek ők hétvégi terepkerékpárosok vagy komolyabb trail versenyzők.

A termék piaci pozicionálása

A Merida One-Twenty 700 kitűnően pozicionálja magát a középkategóriás trail kerékpárok piacán. Megbízható teljesítményével és versenyképes árával kiváló választás azok számára, akik jó ár-érték arányú, sokoldalú terepkerékpárt keresnek.