BURTON  CUSTOM X 17/18  SNOWBOARD DESZKA 158W View larger

BURTON CUSTOM X 17/18 SNOWBOARD DESZKA 158W

New product

215.990 Ft

187.900 Ft

Kedvezmény: 13%

Megtakarítás: 28.090 Ft

More details

More info

A Custom X új szintre emeli a Custom által nyújtott all-terrain teljesítményt. Kiemelkedő precizitás és sebesség, ezek a Custom X fő jellemzői.


A Burton Custom sorozat életútját 1996 óta a folyamatos fejlesztés jellemzi. Ennek köszönhetően már régóta a legnépszerűbb, legsokoldalúbb all-mountain snowboard, amelyre példaként tekintenek a versenytársak. A Custom X a legendás deszka még keményebb és még precízebb élvezetést biztosító verziója. A gépháztető alatt 45 fokos szögben fekvő karbon réteg és Squeezbox High famag lapul. Idén a Custom X is új formát kapott. Két verzióban elérhető. A Camber verzió precíz élkontrolt és stabilitást biztosít. A Flying V a camber precizitását ötvözi a rocker deszkák lazaságával. Határozott élvezetés a camber szekcióknak köszönhetően, de több játékosság és jobb felúszási hajlam porhóban a rockernek köszönhetően.


Sok az átjárás, de jól mutatja, hogy melyik deszka, hol érzi magát a legjobban.


Válassz a tudásodnak és stílusodnak megfelelő keménységű deszkát!


A lábad nagysága a kötés méret mellett, az ideális deszka szélességet is meghatározza.CAMBER

A camber deszkák előfeszítettséggel rendelkeznek, melyek szerkezeti felépítésben és kialakításban a tradíciót követik. A földre helyezve, terheletlen állapotban a talp közepe nem éri a földet. Ez a kialakítás segíti a legjobban a kanyarodási tulajdonságokat, nagyobb sebességnél, keményebb terepen is jó éltartást biztosít.


SQUEEZEBOX

A Burton szabadalma, a Squeezbox vastagabb és vékonyabb famag szekciók kombinálásával ideális kompromisszumot alkot a kontroll és a kedvező deszkaérkzékelési tulajdonságok között. A deszkád így egyszerre játékos (pressek, slide-ok) és erőteljes (ugrások, érkezés, jó élkontroll). 
A Squeezebox ideális kompromisszum az egy deszkát pályára, sliderre, ugratókra felfogást valló snowboardosoknak.